Demo

Lake Cottage

Lake Cottage - Demo

Lake Cottage – Demo bygger på ett projekt vi gjorde tillsammans med en stugägare som hyr ut och vill nå ut till kunder på ett kreativt och informativt sätt. Vi fotograferade stugan i full 360 och satte samman dessa bilder till en Virtual Tour och kompletterade med information om bostade och närliggande aktivitetsområden och affärer.

Genom att skapa en Virtual Tour över stugan ville vi ge kunderna en så bra bild som möjligt om hur stugan är och vad den erbjuder, inga fotografier i väl utvalda vinklar utan en ärlig presentation om hur stugan ser ut i alla vinklar. Vi fotograferade även utanför och passade även på att använda oss av drönare för att fotografera flygfoton i 360. På så sätt så kan vi i presentationen även ge information om hur det ser ut i området och med hjälp av informationspunkter kunde vi även lägga till aktivitetsområden och affärer med avstånd och riktning.

Lake Cottage – Demo bygger på den färdiga produkten men vi har valt att inaktivera viss information och ändrat en del i informationen så att vi kan dela den vidare. Så allt information är fiktiv och vissa länkar är inaktiverade.


Projekt: Lake Cottage
Kund: Stugägare

3D Office

Demo

Escape Room Promotion

Projekt

Escape Room

Projekt

Påskjakten

Projekt

Lake Cottage

Demo