Om Virtual Tours

LET’S BE CREATIVE

Virtual Tours

Besökare undersöker idag företag eller platser för att fatta köpbeslut. De väljer att göra, eller inte göra, affärer baserat på vad de ser. En Virtual Tour på din webbplats kan hjälpa dig att styra beslutet i rätt riktning, det ger era kunder möjlighet att samla in data och information om t.ex. vilket det bästa bordet är på en restaurang, hur bekvämt ett hotellrum sannolikt kommer att vara, avgöra om  konferensrummet passar deras ändamål och t.ex låta kunder gå på husvisning virtuellt.

Användarens upplevelse är interaktiv och användarstyrd, inte reaktiv som att luta sig tillbaka och titta på en video. Den fulla kontrollen en användare har tillåter dem att stanna och starta var de vill i scenen. De roterar åt vänster, höger, uppåt eller nedåt och ser sig omkring för att se de rumsliga förhållandena mellan ett eller annat objekt och tar del av kompletterande information som t.ex bild, ljud, film, text och externa länkar.

Varför Virtual Tour?

  • Möjlighet att interagera med ditt företag på mer än en nivå.
  • Ge kunderna möjlighet att se mycket mer än de skulle göra på en stillbild.
  • Möjlighet att kontrollera vad de ser och hur nära eller långt de ser det ifrån.
  • Kunna föreställa sig sig själva inne i scenen.
  • Bekvämligheten av att helt undersöka ett företag eller en plats utan att lämna sitt hem eller kontor.
  • Effektiviteten av att förbättra forskningen de gör om ett företag eller en plats innan de besöker eller köper.

För Vem?

Alla branscher som vill visa upp sin verksamhet kan dra nytta av Virtual Tours. Skapa virtuella presentationer kring er verksamhet, bjud in till virtuella konstutställningar, visa upp hus till försöljning, bjud in till er golfanläggning eller liknande anläggningar. Vi hjälper till att skapa virtuella visningar från enkla lokaler till kreativa Escape Rooms, Virtual Tours låter era kunder Låt dina kunder besöka er när som helst, var som helst.

VI kan även med hjälp av 3D material skapa virtulle presentation av idag ännu inte producerade lokaler eller bostäder.

 

PLANERING.

Vi hjälper till med planering och idéer för att skapa en virtuell presentation och är med er hela vägen till färdig produkt.

FOTOGRAFERING.

Vi fotograferar i full 360 och hjälper till med planering av vad som ska finnas med i presentationen så att vi får ett bra flöde i presentationen.

DESIGN.

Vi kan arbeta fram utseendet på presentationen så att den passar er företagsprofil, men vi har även mallar att välja mellan om man vill ha något helt annorlunda än hur t.ex hemsidan ser ut idag.

Vill Ni Veta Mer Om Virtual Tours?

KONTAKTA OSS IDAG!